Contact

Voor vragen over het boek ‘Leiderschap onder vuur’ van majoor Marco Kroon , kunt u ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

www.marcokroon.nl

 

Een gedachte over “Contact

  1. corrie muller

    Beste marco,

    Ik kijk altijd naar de wandeling maar wat was ik afgelopen zondag morgen verrast dat jij was gevraagd voor dit programma. Met bewondering naar je verhaal geluisterd en mijn bewondering voor jouw persoon werd alleen maar groter!

    Jij wilt geen held genoemd worden, maar Marco ik ben blij dat mijn en veel andere jeugdige een held als jij hebben! Een held waardoor ze zich later ook willen inzetten voor de vrede en veiligheid van ons mooie nederland en voor alle wereldburgers die onze hulp nodig hebben. Door je heldenstatus inspireer je jongere en ik hoop dat je door je verhaal te blijven vertellen nog veel meer jongere zal inspireren en motiveren! Voor mijn zoon en dochter ben jij een held! MIjn zoon kent alle openbare stukken van de missies uit zijn hoofd, afghanistan kent hij topografich uit zijn hoofd, hij droomt mede door jou van een carriere bij het KCT en leert zich rot op school om naar de KMS te kunnen….. mijn dochter is 20 en is jarenlang door iedereen afgeraden om bij een gevechtseenheid te gaan want als meisje heb je daar niks te zoeken ( veel millitaire vrienden vertelden dit ) en ze koos dus telkens niet met haar hart, gisteren is ze bij de psyg test afgewezen omdat ze een gat in haar cv had en ze bang waren dat defensie een vlucht voor haar was….. als ze eerst een jaar als burger gaat werken mag ze terug komen, ze was verdrietig, teleurgesteld en boos maar toch zei ze ‘ok ik ga wel een jaar in een kledingwinkel staan en iedereen van alles aansmeren wat ze leuk vinden maar ik ga volgend jaar weer ze zijn nog niet van mij af! Deze vastberadenheid Marco komt doordat mensen zoals jij hun verhaal vertellen! Ga daar mee door en je boek….. dat ligt dit jaar in 3 voud onder onze kerstboom!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>